Aleksandra Nikolajeva

Leiskite jums rekomenduoti nekilnojamojo turto brokerį Tomč Ignatavičių, dirbantį RE/MAX įmonėje. Su p. Tomu turėjome progos susipažinti 2012 metų rudenį, kai ieškojome buto ir niekaip negalėjome surasti tinkamo varianto. Paieškos tęsėsi vienerius metus ir jau buvo spėję pažinti beveik visus Vilniaus brokerius. Per tą laiką išgirdome daugybę pajuokų ir komentarų „tikriausiai jums patinka pats paieškos procesas, o ne buto įsigijimo faktas“. P.Tomas elgėsi profesionaliai ir norėjo visų pirma išsiaiškinti visus mūsų pageidaujamus pirkimo kriterijus, o ne stebėtis ir juoktis mūsų keistų pageidavimų.

Butas mums labai patiko, tačiau nenorėjome skubėti ir žingsnis po žingsnio teiravomės visos informacijos: šildymo išlaidų, santechnikos būklės, kaimynų, name atliktų remonto darbų ir panašiai. Lankėmės bute apie 5 kartus. Per visą tą laiką p. Tomas visada buvo pasiruošęs suteikti išsamią informaciją bei palaikyti morališkai, kadangi matė, jog pirmo būsto įsigijimas kėlė mums nemažai streso.

Pats sunkiausias momentas buvo derybų procesas, kuris tęsėsi 4 valandas, susitikus su trimis buto šeimininkais. Nupirkome šį butą už mus tenkinančią kainą tik p. Tomui radus efektyviausią sprendimą. Jei ne p. Ignatavičiaus gebėjimas valdyti derybas, būtume iki šiol ieškoję savo būsto. O dabar esame laimingai apsigyvenę Savanorių prospekte ir esame labai patenkinti, kad susitikome būtent su šiuo profesionalu, kuris padėjo ne tik apsispręsti, bet ir noriai pagelbėjo tvarkyti dokumentus įsigijus butą.